Cruisen kan nog in het najaar – All Ways is er klaar voor

Cruisen kan nog in het najaar – All Ways is er klaar voor

Cruisen kan nog in het najaar – All Ways is er klaar voor 2560 1408 Amber Moed

Vanaf dit najaar is het weer mogelijk om met All Ways een cruise te maken. Dat is goed nieuws voor mensen die nu nog op zoek zijn naar een fijne en veilige cruisevakantie aan boord van een kleinschalig schip, in de maanden september, oktober of november 2020.

De volgende cruises kunnen geboekt worden:

  • Yachting cruises langs de Kroatische Kust (18/09 en 27/09) > 10% korting*
  • Riviercruise Douro (Portugal) (27/09, 18/10 en 8/11)> 20% korting*
  • Rhône cruise (8/10) > 15% korting*

All Ways staat bekend om haar kleinschalige schepen, en dus de beperkte capaciteit; een grote troef in de huidige context. Het motorjacht in Kroatië kan bijvoorbeeld maximaal 36 passagiers aan boord ontvangen.

Om een zorgeloze reis te kunnen aanbieden heeft All Ways een gezondheids- en veiligheidsprotocol uitgewerkt dat gebaseerd is op de richtlijnen van de rederijen en de landen van bestemming.

Bij elke fase van de reis –bij check-in, aan boord en tijdens uitstappen—werd gekeken hoe social distancing kan worden toegepast. Enkele voorbeelden: In het restaurant mogen maximaal vier mensen aan dezelfde tafel zitten. Indien nodig worden activiteiten ontdubbeld om minder mensen samen in een ruimte te hebben. Tijdens excursies is het gebruik van draadloze audiogidsen verplicht.
 
Tijdens de check-in moeten gasten een ingevulde en getekende gezondheidsvragenlijst overhandigen, zodat de gezondheidssituatie van een ieder getraceerd kan worden. De lichaamstemperatuur zal gecheckt worden en de bagage wordt ontsmet.
 
Een mondkapje dragen hoeft enkel in de gemeenschappelijke ruimtes als de minimum vereiste afstand van 1m50 niet kan worden aangehouden.
 
De buffetten zullen er anders uitzien: de gast kiest, een bemanningslid stelt het bord samen.


In het algemeen zullen voorwerpen die passagiers kunnen aanraken en doorgeven, zoals een gezelschapsspel, boeken, kaarten, etc, tot een minimum worden beperkt, ontsmet of vervangen.
 
De airco werkt met verse lucht, de bestaande lucht wordt niet hergebruikt.
Een belangrijk aspect van veilig cruisen is de bemanning. Enkel indien ze negatief getest zijn (minder dan 4 dagen voor vertrek) mogen ze aan boord werken. Ze zullen op het schip regelmatig medisch onderzocht worden.

Met dit plan is All Ways klaar om haar gasten op een veilige manier te laten genieten van unieke, kleinschalige cruises.

Informatie en boekingen op www.all-ways.be of via e-mail info@all-ways.be of via het gratis nummer 0800/82 550. 

*Deze aanbiedingen zijn geldig tot 01/10/2020 en enkel voor een nieuwe boeking (exclusief tax en BTW, volgens beschikbaarheid, vluchten of trein op aanvraag). Deze kortingen zijn niet retroactief en kunnen niet met andere promotionele aanbiedingen worden gecombineerd.