Marjorie maakt de cirkel rond als nieuwste collega van Check-in PR

Marjorie maakt de cirkel rond als nieuwste collega van Check-in PR

Marjorie maakt de cirkel rond als nieuwste collega van Check-in PR 2560 2560 Marjorie Marte Parra

Per augustus 2020 is Marjorie Marte Parra gestart als junior PR & Content Consultant. Als echte communicatiewetenschapper, haar voorliefde voor marketing en een goed luisterend oor, zal ze haar rol als consultant maar al te goed vervullen en de beste adviezen trachten te geven aan de huidige én hopelijk de vele nieuwe opdrachtgevers van Check-in. Leergierig, nieuwsgierig, een echte doorzetter en helemaal klaar voor deze nieuwe uitdaging.

Marjorie’s ‘checkin’

Check-in PR heeft een bewogen tijd achter de rug. Na veel verandering, in- en extern, werd het tijd voor wat continuïteit. Onlangs werd Isabel aan het team gevoegd en met Marjorie is nu de cirkel dan eindelijk weer rond. Marjorie zal zich met volle overgave bezighouden met het ondersteunen van alle opdrachtgevers om de kneepjes van het vak te leren en haar eigen weg te vinden in de branche. Verder zal ze, naast de PR en Social Media werkzaamheden, haar eigen reisverhalen en leukste anekdotes delen op de reisblog van het bureau, yourcheckin.nl/.

“Hoe zie je dat voor je, Nijmegen – Bodegraven?”

Dat was een van de eerste kritische vragen die de eigenaar, Peter de Jonge, aan Marjorie voorlegde. Want inderdaad, Nijmegen, dat is niet om de hoek. Maar dat schrok Marjorie niet af. Haar passie voor reizen, talen en marketing kwamen bij dit bedrijf samen. Zo’n kans zou ze niet laten liggen, koste wat het kost. Marjorie is geboren in Amsterdam, deels getogen in het Caribische Santo Domingo en grotendeels in het simpele doch fijne Nijmegen. Hier heeft ze haar bachelor diploma Internationale Bedrijfscommunicatie en master diploma Commerciële Communicatie aan de Radboud Universiteit behaald. Ze besloot na haar master de tijd te nemen, bij haar voormalige bijbaan fulltime bij te verdienen, en gewoon even te genieten van haar prestaties. Vanaf januari begon de zoektocht naar de perfecte baan. Dit was alles behalve gemakkelijk en de huidige crisis gooide ook nog even extra roet in het eten. Maar toen kwam de vacature van Check-in PR. “Het was half tien in de avond en ik wilde eigenlijk al meteen de telefoon pakken en Peter bellen, maar dat leek me enigszins ongepast. Mijn enthousiasme heb ik nog in de hand kunnen houden en in plaats daarvan ben ik maar gewoon meteen gaan schrijven. Ik moest en zou deze baan krijgen!”. Ze kon haar geluk dan ook niet op toen ze donderdag 23 juli het verlossende antwoord kreeg. Kennismaken met de dolblije Marjorie? Neem dan contact met haar op via marjorie@checkinpr.nl.

Over Check-in PR
Check-in PR is een Content PR bureau dat zich richt op de ‘ belevingsbranche’  en is in april 2015 opgericht. Het bureau creëert PR strategieën en content op maat voor uiteenlopende opdrachtgevers in de ‘experience industry’: van toeristische bestemmingen en hotels tot interieurconcepten, lifestyle merken, start-ups en events. Afhankelijk van opdracht of project checkt een team van externe experts bij het bureau in om samen een unieke beleving neer te zetten.

Voor meer informatie zie checkinpr.nl of volg Check-in op Facebook of Instagram