Isabel de Kievit start als nieuwe ‘Experience Creator’ bij Check-in PR

Isabel de Kievit start als nieuwe ‘Experience Creator’ bij Check-in PR

Isabel de Kievit start als nieuwe ‘Experience Creator’ bij Check-in PR 3180 3180 Isabel de Kieviet

Per juli 2020 is Isabel de Kievit gestart als junior PR & Content consultant. Met een achtergrond in ‘fashion & branding’ weet Isabel als geen ander hoe je een beleving creëert. Ze is ambitieus en leergierig en maakt vol enthousiasme haar debuut in onze branche. Check-in PR, hét PR bureau binnen de ‘belevingsbranche’, is blij met deze versterking en verwelkomt haar als nieuw teamlid.

Isabel’s ‘checkin’

Check-in PR zal zich altijd met veel passie inzetten voor haar opdrachtgevers en met relevante ideeën komen in deze roerige tijden. Als nieuwste teamlid zal Isabel voor nu alle opdrachtgevers ondersteunen en zich met name ontfermen over de accounts Savoie Mont Blanc Toerisme, IDM Südtirol, Innsbruck en Les Menuires. Naast dat ze met veel enthousiasme haar werkzaamheden op het vlak van PR en Social Media uitvoert, zal Isabel haar eigen reisverhalen en ervaringen delen op de reisblog van het bureau, yourcheckin.nl. Van haar pen kunnen we verschillende soorten verhalen verwachten, Isabel houdt van strandvakanties maar ze geniet ook van actieve vakanties in de natuur.

Van Alphen aan den Rijn, via Amsterdam naar Australië tot aan Bodegraven

Isabel heeft de HBO Bachelor opleiding Fashion & Branding afgerond aan het Amsterdam Fashion Institute te Amsterdam. Tijdens haar opleiding heeft ze geleerd hoe ze content maakt, marketingcampagnes creëert en hoe ze een sterke identiteit neerzet. Ze deed ervaring op met het creëren van content, projectontwikkeling, concepten en campagnes tijdens haar stages bij het kinderkleding merk Sproet & Sprout en het hair care merk Gisou by Negin Mirsalehi. Hoewel ze een echt modemeisje is, houdt ze van de mediawereld en kan ze niet wachten om alle ins en outs over het vak te leren. Reislustig is ze zeker, ze heeft namelijk een half jaar in Australië gewoond om een minor Creative Studies te volgen, waarbij ze bijvoorbeeld meer geleerd heeft over media fotografie en content creatie tijdens het vak Visual Journalism. Door deze ervaring heeft ze haar hart verloren aan reizen en het ontdekken van prachtige plekken. Isabel is erg enthousiast over haar nieuwe baan bij Check-in omdat haar passies samenkomen en het een nieuwe uitdaging is: “Mijn passies voor reizen, talen, fotografie, content creatie en media komen allemaal samen in deze functie bij Check-in. Ik zag de vacature en ik begon direct met het schrijven van mijn motivatiebrief omdat ik zo enthousiast werd. Tijdens mijn kennismaking met Peter en het team hoorde ik dat ik mij mag gaan richten op adembenemende gebieden en ik kan niet wachten om belevenissen te vertalen naar unieke content voor de opdrachtgevers”. Peter de Jonge, eigenaar van Check-in PR vult aan: “Fijn dat we in deze rumoerige tijd weer een nieuwe collega kunnen toevoegen aan het team met een frisse blik en ervaring met nieuwe content mogelijkheden”. Een afspraak maken met Isabel? Neem contact met haar op via isabel@checkinpr.nl.

Over Check-in PR
Check-in PR is een Content PR bureau dat zich richt op de ‘ belevingsbranche’  en is in april 2015 opgericht. Het bureau creëert PR strategieën en content op maat voor uiteenlopende opdrachtgevers in de ‘experience industry’: van toeristische bestemmingen en hotels tot interieurconcepten, lifestyle merken, start-ups en events. Afhankelijk van opdracht of project checkt een team van externe experts bij het bureau in om samen een unieke beleving neer te zetten.

Voor meer informatie zie checkinpr.nl of volg Check-in op Facebook of Instagram