All Ways Cruises: splinternieuw schip en verrassende bestemmingen voor de zeecruises van 2021

All Ways Cruises: splinternieuw schip en verrassende bestemmingen voor de zeecruises van 2021

All Ways Cruises: splinternieuw schip en verrassende bestemmingen voor de zeecruises van 2021 2560 1709 Amber Moed

All Ways Cruises publiceert een ambitieus en innovatief programma voor de zeecruises van 2021, met bovendien een gloednieuw kleinschalig schip: World Explorer. Gedurende 30 jaar is All Ways Cruises trouw gebleven aan haar DNA: originele cruises aanbieden met kleinschalige schepen begeleid door een Nederlandstalig cruise team. Professionele sprekers en experts zorgen voor een rijkere beleving van de bestemmingen.

Terwijl velen dachten dat cruiseschepen alleen maar groter werden, ontstond er in de globale cruisesector een tegenbeweging: de renaissance van kleine, geavanceerde schepen, waarmee op een intense manier een bestemming ontdekt kan worden, en dit met grote aandacht voor ecologie.

De routes

Het seizoen start op 1 mei vanuit Zeebrugge met een Baltische Zee cruise via Oslo, en eilanden als Bornholm en Visby, tot aan Sint-Petersburg.
 
Eind mei volgt een niet-zo-klassieke cruise naar de Noorse Fjorden.
Nog steeds in het hoge noorden, wordt in juli gecruiset rondom IJsland, met verschillende uitzonderlijke aanlegplaatsen waar grote schepen niet (kunnen) komen.
 
De maand augustus staat in het teken van een echte expeditiecruise naar de westkust van Groenland, met spectaculaire ijsbergen en fjorden. Hier maken de passagiers ook kennis met de Inuits en hun manier van leven.
 
Eind augustus zet World Explorer vanuit Edinburgh koers naar de mooiste plaatsen in Schotland (de Hebriden) om dan via de Ierse Zee (Belfast, Eiland Man) terug te keren naar Zeebrugge.

Roscoff, Ouessant, Concarneau en La Rochelle zijn geen klassiek cruisehavens. Een reden te meer voor All Ways om hier te gaan cruisen. Deze en de opeenvolgende cruises zijn tegelijk de aanloop naar de grote oversteek van de Atlantische Oceaan, via Bordeaux naar Lissabon, en vervolgens naar Tanger en Dakar via de Canarische Eilanden.
 
In Dakar wordt koers gezet naar de Kaapverdische Eilanden. Na de trans-Atlantische oversteek komt men in de Braziliaanse wateren (Fernando de Noronha-archipel, Recife…) met als grote finale het binnenvaren van Rio de Janeiro op 18 oktober.
 
De brochure All Ways Zeecruises 2021 is nu beschikbaar en verkrijgbaar via info@all-ways.be of via het gratis nummer 0800/82 550. Omdat het nieuwe schip slechts een capaciteit van 180 passagiers heeft is vroeg boeken ten zeerste aan te raden.

Over All Ways Cruises

Het van oorsprong Belgische bedrijf biedt culturele cruise reizen aan in de Belgische en Nederlandse markt. Het concept van All Ways onderscheidt zich van anderen door de kleinere schaal en persoonlijke benadering. De reisbegeleiders zijn Nederlandstalig, het entertainment aan boord is van hoge kwaliteit en bestaat naast artiesten ook uit professionele sprekers en experts die gasten zullen inspireren. De gastvrijheid en ervaring van de crew maakt dat iedereen zich snel thuis voelt aan boord van een All Ways Cruise, en maakt de reis minstens net zo indrukwekkend als de bestemming. 

Meer informatie over de cruises van All Ways? Bezoek de vernieuwde website:

www.all-ways.be/nl.

All Ways Cruises