Unieke ervaring; 6 Michelinsterren aan boord van Blue Rhapsody

Unieke ervaring; 6 Michelinsterren aan boord van Blue Rhapsody

Unieke ervaring; 6 Michelinsterren aan boord van Blue Rhapsody 1920 1948 Sherida Zijderlaan

Zijn er ooit zes Michelinsterren aan boord geweest van een schip? Wij durven volmondig nee te zeggen. U krijgt binnenkort de kans om een wel heel bijzondere Chefs Table te ervaren. De gerenommeerde Michelinsterrenchefs en initiatiefnemers van het event: Fred Mustert, Erik van Loo, Jos Grootscholten en Mario Ridder stappen namelijk op 10, 11 en 12 juli aan boord van Blue Rhapsody voor hun unieke gastronomische summer experience ‘Chefs Table on Board’.

‘Chefs Table on Board’
Een bijzondere samenwerking van vier sterrenchefs met zes Michelinsterren in totaal. Maak tijdens de ‘Chefs Table on Board’ kennis met de culinaire kunst van deze chefs. Stap aan boord van het state of the art schip Blue Rhapsody van Constant in Beweging en vaar langs de skyline van Rotterdam. Een unieke ervaring als nooit tevoren.

Meet de chefs
· Fred Mustert Restaurant Fred, 2 Michelinsterren
· Mario Ridder Restaurant Joelia, 1 Michelinster
· Erik van Loo Restaurant Parkheuvel, 2 Michelinsterren
· Jos Grootscholten Restaurant Perceel, 1 Michelinster, Gault & Millau Belofte van het Jaar

Het arrangement
· Boarding pass Blue Rhapsody;
· Cruise van 3,5 uur langs de adembenemende skyline van Rotterdam;
· Ontvangst met champagne, amuses door de chefs, kapitein en crew;
· 8- gangen diner, met twee signatuur gerechten per chef

· Inclusief zorgvuldig geselecteerde wijnen;
· Water, koffie, thee en friandises;
· Live entertainment tijdens het diner van een DJ.

Ga op summer chique en geniet van dé gastronomische experience van 2020. Meer informatie of boeken? Hiervoor kunt u terecht op de website van Heerlijk.

Over Constant in Beweging

“Anno nu zijn evenementen geëvolueerd tot impactvolle communicatiemomenten met een budget en duidelijk meetbare doelstellingen. Het is onze expertise om die doelstellingen waar te maken binnen de vooraf afgesproken financiële kaders. Wij bieden daarbij de service die u wenst. Een evenement van a tot z organiseren, of alleen specifieke ondersteuning bieden waar nodig. Van de culinaire invulling tot de uitnodigingen en het entertainment; ons specialisme ligt in het organiseren van alle facetten die horen bij evenementen. Het decor van een evenement is een belangrijke factor in haar succes”.