All Ways Cruises pakt uit met kust- en riviercruisebrochure

All Ways Cruises pakt uit met kust- en riviercruisebrochure

All Ways Cruises pakt uit met kust- en riviercruisebrochure 1200 675 Amber Moed

Aanbod voor 2020-2021 voor de Nederlandse markt

Met 30 jaar ervaring in het kielzog blijft All Ways Cruises trouw aan haar DNA: het aanbieden van reizen met kleinschalige schepen, om langs zeeën, meren en rivieren op zoek te gaan naar de mooiste plekken op moeder aarde. Deze week verscheen de nieuwe Nederlandstalige brochure voor de kust- en riviercruises, seizoen 2020-2021.

Als filiaal van het Franse Rivages du Monde heeft All Ways de kracht om volledige schepen te charteren. Dat geeft de touroperator de mogelijkheid om zelf de routes uit te stippelen, en de kwaliteit van de diensten aan boord te definiëren.

All Ways zorgt voor eigen cruisedirecteuren, begeleiders en sprekers. Daardoor kunnen de gasten genieten van een Nederlandstalige omgeving, of eventueel een tweetalige Nederlands-Franse, zeg maar Belgische versie. Informatiebrochures zijn in het Nederlands. Voordrachten worden in het Nederlands gegeven, met Belgische topsprekers. Het begeleiden van excursies gebeurt in het Nederlands. Indien nodig wordt er simultaan vertaald.

Het grote voordeel voor de gasten is het zich thuis voelen, om met mensen van hier, samen, op een comfortabele manier een stukje van de wereld te ontdekken.

Azië, Rusland en Europa

 
De nieuwe catalogus is een grafisch meesterwerk met drie hoofdstukken: cruises in Azië, Rusland en Europa.
 
All Ways biedt cruises aan op de drie mythische Aziatische rivieren: de Mekong, de Irrawaddy, en de Jangtsekiang (Yangtze). De rivieren zijn als levensaders voor de regio’s waar ze doorheen stromen. Een schip laat toe om op een immersieve manier kennis te maken met de lokale culturen: een deel van China ontdekken vanaf de Drieklovendam tot in het hart van Shanghai, of varen van Saigon tot aan het Tonlé Sap Meer, tot bij de tempels van Angkor Wat. 

 
In Rusland kan je met All Ways de twee belangrijkste steden ontdekken, Moskou en Sint-Petersburg, en alles wat daartussen ligt. Van het stukje Wolga langs het Witte- en het Ladoga Meer met onderweg o.a. een bezoek aan het eiland Kiji, met de beroemde kerk met 22 koepels.

 
De riviercruises langs de populaire Douro-rivier worden ook dit jaar voortgezet, net als de op machtige Donau, met toppers als Boekarest, Sofia, Belgrado, Boedapest, Bratislava, Wenen etc. Eén cruise heeft als thema muziek, met een reeks privé concerten.

 
Slow-cruisen met een luxe motorjacht langs de Kroatische kust sluit tot slot perfect aan bij de reisfilosofie van All Ways Cruises.

De All Ways Cruisebrochure 2020-2021 is nu beschikbaar en is verkrijgbaar via info@all-ways.be of via het gratis nummer 0800/82 55.

Over All Ways Cruises

Het van oorsprong Belgische bedrijf biedt culturele cruise reizen aan in de Belgische en Nederlandse markt. Het concept van All Ways onderscheidt zich van anderen door de kleinere schaal en persoonlijke benadering. De reisbegeleiders zijn Nederlandstalig, het entertainment aan boord is van hoge kwaliteit en bestaat naast artiesten ook uit professionele sprekers en experts die gasten zullen inspireren. De gastvrijheid en ervaring van de crew maakt dat iedereen zich snel thuis voelt aan boord van een All Ways Cruise, en maakt de reis minstens net zo indrukwekkend als de bestemming. 

Meer informatie over de cruises van All Ways? Bezoek de vernieuwde website:

www.all-ways.be/nl.

All Ways Cruises