Zomers genieten // persmap Savoie Mont Blanc

Zomers genieten // persmap Savoie Mont Blanc

Zomers genieten // persmap Savoie Mont Blanc 3780 2520 Sherida Zijderlaan
Image

Zet een lekker Frans wijntje klaar, snijd een blokje kaas aan en laat je vanuit huis inspireren

Hoewel we momenteel niet in de auto of in het vliegtuig kunnen stappen en af kunnen reizen naar Frankrijk, vinden we het belangrijk om journalisten, bloggers en Instagrammers te blijven inspireren. Want hoewel we niet weten hoe lang deze crisis gaat duren, kunnen we natuurlijk wel voorbereidingen treffen voor wanneer de lichten weer op groen staan. Geniet daarom alvast op je scherm van de leukste activiteiten, de mooiste accommodaties, gastronomische hoogtepunten, duurzame initiatieven én unieke belevingen in het donker. Savoie Mont Blanc zorgt voor een zomer buiten de gebaande paden.

Download hier de persmap

Over Savoie Mont Blanc

Savoie Mont Blanc beslaat maar liefst twee derde van de Franse Alpen. Het is de overkoepelende naam van de Franse departementen Savoie en Haute-Savoie. Het gebied herbergt 112 skigebieden die behoren tot de top in de wereld. Dat betekent eindeloze afdalingen, majestueuze besneeuwde bergtoppen en winterse vergezichten. Naast een wintersport-walhalla is Savoie Mont Blanc ook zeer aantrekkelijk in het zomerseizoen. Prachtige wandelingen, uitdagende fietsroutes, luxueuze kuuroorden en grandioze gorges. Voor elk type vakantieganger is er wat wils.