Themapark Puy du Fou opent door de corona maatregelen op 18 april 2020

Themapark Puy du Fou opent door de corona maatregelen op 18 april 2020

Themapark Puy du Fou opent door de corona maatregelen op 18 april 2020 703 502 Sherida Zijderlaan

Het Franse themapark Puy du Fou stelt de lancering van het seizoen 2020 uit omwille van de recente maatregelen door de Franse regering om de verspreiding van het COVID 19-virus te bestrijden. Normaal gesproken zou het park opengaan op 4 april, nu wordt dit wordt uitgesteld naar 18 april. De einddatum blijft 1 november 2020.

Voor elke reservering wordt een oplossing op maat aangeboden

Puy du Fou zal de komende dagen contact opnemen met alle bezoekers die een verblijf of tickets geboekt hebben voor een bezoek tussen 3 en 17 april 2020. Er zullen nieuwe data aangeboden worden op basis van de beschikbaarheid van de klanten en het park.

Klanten kunnen ook zelf contact opnemen met het reservatieteam van Puy du Fou door een mail te sturen naar  saison2020@puydufou.com. Het team zal zo spoedig mogelijk een passend antwoord sturen.

Opening Puy du Fou España wordt ook uitgesteld

Aangezien in Spanje gelijkwaardige maatregelen gelden, heeft Puy du Fou España besloten de openingsdatum van haar grote nachtshow “El Sueño de Toledo” uit te stellen tot 25 april.

De voorstellingen op 8, 9, 11 en 18 april worden afgelast. Net als in Frankrijk zal Puy du Fou España nieuwe data aanbieden aan alle toeschouwers die tickets gekocht hadden voor de geannuleerde data.

Puy du Fou volgt de ontwikkelingen van de regeringen op de voet om de nodige maatregelen te nemen en de veiligheid van haar teams en bezoekers te garanderen. Op de Franse en Spaanse versie van de Puy du Fou website kunt u op de pagina “Coronavirus Information”meer nieuws vinden over de maatregelen.

Over Puy du Fou   
Puy du Fou werd opgericht in 1978 en is een volledig atypisch themapark. Het werd twee keer verkozen tot beste park ter wereld: in maart 2012 in Los Angeles (Thea Classic Award) en opnieuw in november 2014 in Orlando (Applause Award). In 2018 kreeg het de Award van het beste park in Frankrijk en Europa en stond het op een 3de plaats in de wereldranglijst volgens de Tripsadvisor Traveller’s Choice Awards voor attractieparken. Puy du Fou is een groep die bestaat uit hoofdzakelijk een Association Loi 1901 (een vereniging zonder winstoogmerk) en een SAS (Société par Actions Simplifiées). De vereniging beheert meerdere filialen waaronder het Grote Park (63 dag- en avondspektakels, 4 historische dorpjes, 22 restaurants en 6 themahotels) en is werkgever van zo’n 2.500 personen. De twee organisaties verzekeren hun toekomst door Puy du Fou Academie (een lagere school ‘kunst & studies’) en Junior Academie (artistiek opleidingscentrum) te financieren. Beiden leiden jaarlijks ruim 700 jongeren op in de spektakelkunsten en -technieken. Met Puy du Fou International verspreidt het park zijn knowhow over de wereld en geeft het advies over de creatie van parken en spektakels volgens het model van Puy du Fou. Sinds zijn oprichting kent Puy du Fou een constante groei dankzij zijn artistieke lef en permanente investeringen. Na Spanje, werkt Puy du Fou momenteel aan de expansie in China. www.puydufou.com