Inschrijvingen vrijmebo 20 maart geopend

Inschrijvingen vrijmebo 20 maart geopend

Inschrijvingen vrijmebo 20 maart geopend 820 312 Peter de Jonge

VRIJDAG 20 MAART

Dé vrijmibo voor media en partijen uit de reisbranche

Kom en geniet van een gezellige en inspirerende middag bij STAN & CO Amsterdam. Ontmoet interessante organisaties uit de reisindustrie, evenals collega’s, tijdens een enerverend evenement! De vrijdag media borrel is op uitnodiging om zo de perfecte match en het beste evenwicht tussen merken, bestemmingen en media te kunnen garanderen. Registreer je op de website en laat ons weten of jij een uitnodiging zou willen ontvangen!

Image

STAN & CO AMSTERDAM

Weesperplein 4A

Bekijk meer 

Image

BEVESTIGDE EXPOSANTEN

Kijk met wie jij kunt connecten

Bekijk meer →

Image
Image

Meld je snel aan op de website!

Zodra wij jouw verzoek voor een uitnodiging hebben ontvangen, zullen we je in de loop naar het evenement toe informatie toesturen over het event. Let op, jouw registratie is pas compleet zodra deze bevestigd is door een lid van de organisatie van de Vrijdag Media Borrel.

Image