Nieuwe mondiale overwinning voor Puy du Fou

Le Premier Royaume ©Puy du Fou

Nieuwe mondiale overwinning voor Puy du Fou

Nieuwe mondiale overwinning voor Puy du Fou 3840 2160 Eline Heeres

In 2020 ontvangt Puy du Fou de OSCAR voor beste creatie voor ‘Le Premier Royaume’

Ter gelegenheid van ‘s werelds grootste bijeenkomst van shows en parken (IAAPA Attractions Expo) in Orlando (Florida, VS) (18 t/m 22 november), heeft de prestigieuze International Jury of the Themed Entertainment Association (THEA) de nominatie van Puy du Fou’s Le Premier Royaume aangekondigd. Op 18 april 2020 ontvangt Puy du Fou in Los Angeles officieel de Thea Award, “Oscar voor de beste creatie van de wereld” voor de nieuwste creatie van het Franse themapark. Dit is de 3e internationale prijs voor de show die in 2019 door zijn bezoekers werd geprezen.

3 originele creaties 2020 ©Puy du Fou
©Puy du Fou

Artistieke durf en technische uitmuntendheid beloond

Volledig ontworpen en geproduceerd door de teams van Puy du Fou, biedt Le Premier Royaume zijn bezoekers een meeslepende en spectaculaire beleving. Deze originele creatie nodigt kijkers uit om het lot van Clovis, de eerste koning van de Franken, te volgen in een reeks gedurfde ensceneringen, boordevol technologische bekwaamheden en ongewone special effects. De “Oscar” beloont dan ook alle knowhow en de originaliteit van het werk van Puy du Fou. Het park verlegd voortdurend de grenzen van creativiteit, emotie en artistieke innovatie en domineert de wereld van entertainment over de hele wereld. In slechts een paar jaar is Puy du Fou de referentie geworden voor showcreaties, wat wordt beloond met de winst van diverse prijzen.

Deze Thea Award wordt officieel uitgereikt aan het team van Puy du Fou op zaterdag 18 april 2020 in Los Angeles.

Le Premier Royaume van ©Puy du Fou
Le Premier Royaume ©Puy du Fou

Meer informatie over Puy du Fou vind je op www.puydufou.com/nl/